Advertorial

EVOCS. Snel, veilig en eenvoudig medische beelden digitaal uitwisselen.

EVOCS online beelduitwisseling wordt sinds 2004 (inter)nationaal gewaardeerd. Alleen al in Nederland gebruikt ruim 80 procent van de ziekenhuizen EVOCS om uiteenlopende beelden en rapporten digitaal te delen en op te slaan. Dankzij deze ziekenhuisbrede, snelle en efficiënte toepassing kan de arts of specialist zich nog gerichter inzetten voor de patiënt.

CD’s of DVD’s branden niet langer nodig

EVOCS is een webapplicatie waarmee snel en veilig medische beelden en rapporten uitgewisseld kunnen worden. Bovendien is er geen kwaliteitsverlies tijdens het online delen van patiëntstudies. EVOCS comprimeert beelden namelijk niet, maar deelt ze uitsluitend in originele kwaliteit waardoor deze in diagnostische kwaliteit bekeken kunnen worden in de EVOCS viewer.

Neem voor meer informatie contact op met Ilke van Oorsouw via ilke.van.oorsouw@fysicon.com

Patiëntinformatie is veilig

EVOCS voldoet aan de strengste internationale veiligheids- en betrouwbaarheidsnormen rond opslag, beheer en waarborgen van patiëntdata, waaronder GDPR. Zo wordt patiëntdata via EVOCS in Nederland gehost in een ISO 27001-datacenter.

EVOCS ook op uw afdeling?

Maak morgen al gebruik van het voordeel van een groot netwerk in Nederland. De EVOCS webapplicatie ontsluit patiëntdata vanuit verschillende informatiebronnen, zoals PACS en ZIS en integreert ze met (DICOM-)modaliteiten zoals MRI, CT, XA, US en ECG.